11.VIPPELADSTRAILER

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for en vippeladstrailer til en mindre renoveringsopgave eller du står og mangler en vippeladstrailer til et større projekt, så står vi altid klar.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

I Håndværker Butikken udlejer vi vippeladstrailer af det populære mærke Ifor Williams. Hvis du ønsker at få alle fordelene, som der er ved de almindelige ladtrailere, kombineret med en let vippefunktion for ubesværet læsning, så kan vi anbefale vores Ifor Williams CT167 vippeladstrailer.

Når du lejer en CT vippeladstrailer har den som standard 2 stk. heavy duty hydraulikstempler med manuel pumpefunktion. Vippeladstraileren CT167 har to aksler og det er en trailer med mangeanvendelsesmuligheder. Den fås med manuel- eller el-hydraulisk vippefunktion og fuldbredde rampe, som er lukket i bunden og har gitter i toppen. Paraflex undervognen med faste gennemgående aksler giver en stærk og komfortabel affjedring.

Trailerne har en oliehærdet træbund og de er velegnet til en læsning af en lang række køretøjer, herunder lifte og gravemaskiner. Vippeladstrailerne er ideelle til læsning af have- og parkmaskiner, eller til dig som kræver en alsidig autotransporter, men som også vil have fordelene ved en standard ladtrailer. Den lave læssehøjde og den reducerede lastvinkel øger alsidigheden i Ifor Williams vippeladstrailere.

I Håndværker Butikken gør vi alt for at hjælpe dig godt på vej og vi svarer gerne på spørgsmål, så du træffer det rette valg af vippeladstrailer.