VM LOADER 1036LX/C

EN LÆSSER MED POWER

VM Loader 1036LX/C er den næststørste læsser i VM Loader programmet. Med VM Loader 1036LX/C får du en robust læsser, som fås i tre tårnhøjder og med mulighed for lukket kabine. Der er ligeledes mulighed for at tilpasse denne læsser med brede dæk for en øget stabilitet under maskinføring.

ANVENDELSESMULIGHEDER

VM Loader 1036LX/C er en stærk minilæsser, som gør sig godt til et krævende arbejde. Du skal vælge denne læssermodel, hvis du stiller høje krav til performance og ydeevne i det daglige.

STANDARDUDSTYR

VM Loader 1036LX/C har som standardudstyr hydraulisk hurtigskift, redskabshydraulik i joystick, komplet lysudstyr samt 26.5 kw / 36 hk og 3 cylinder kubota motor.

OM VM LOADER

VM Loader er et minilæsserbrand udviklet af Vinderup Maskiner A/S i samarbejde med vores producent. Udviklingen af VM Loader læsserprogrammet har stået på siden 2011, hvor den første VM Loader blev introduceret i Danmark. I udviklingen af læsserprogrammet har det været vigtigt at opbygge læsserne omkring europæisk teknologi og komponenter, som kendetegnes af høj kvalitet og ydeevne.

Ligeledes var målet at skabe multifunktionelle minilæssere til forskelligartede anvendelsesmuligheder – med høj kvalitet og performance som de vigtigste pejlemærker. Med VM Loader får du en støjsvag, pålidelig og fleksibel samarbejdspartner med høj ydeevne. Ganske enkelt en kvalitetslæsser til en pris, der tåler enhver sammenligning.

VM PRINCIPPER

  • Pålidelig arbejdskraft
  • Kvalitet til fornuftige priser
  • Fleksibilitet i arbejdsmuligheder
  • Høj produktivitet og ydeevne
  • Højt serviceniveau

Beskrivelse

Specifikationer

Motor V1505-E2B
Max effekt 26.5 kw/36 hk
Batteri 12 V
Cylinder 4
Fabrikant Kubota

Downloads

Datablad Brochure Kontakt os