Om Håndværker Butikken

Håndværker Butikken slog dørene op d. 19. april 2004 på Lollandsvej i Herning. Planen var klar fra start – at opstarte en virksomhed, som var kendetegnet ved at serviceniveauet og rådgivningen altid var professionelt og imødekommende.

Butiksarealet startede med 435m2, men lokalet blev dog hurtigt for lille og i 2006 blev væggen til naboen væltet og vi rådede over ialt 935 m2. Da vi endnu engang oplevede at vores lokaler var for små, flyttede vi d. 1. juli 2011 over på Nakskovvej 2 i Herning, hvor vi idag råder over 2500 m2 lokaler, som er sprængfyldt med værktøj og beslag m.m.

1 Okt. 2009 overtog Håndværker Butikken firmaet Vest Diamant i Silkeborg. Vest Diamant har i over 20 år solgt professionelt diamantværktøj til bore/ skære/slibe opgaver.

For at garantere vore kunder en professionel service inden for diamantværktøj indgik Håndværker Butikken en aftale med tidligere indehaver Erik Jakobsen om at forsætte som diamant konsulent i Håndværker Butikken

I Håndværker Butikken ved vi, at tiden idag er en af de vigtigste faktorer for vores kunder, så derfor yder vi altid hurtig service i butikken og kan i 99 % af tilfældene altid leverer med det samme, da vi råder over et stort og velassorteret varelager.

Håndværker Butikken kan i dag tilbyde vore kunder, professionelt rådgivning af 10 kompetente medarbejdere, som alle har en solid erfaring fra såvel byggebranchen som industribranchen.

 

Velkommen i Håndværker Butikken.

 

Om Håndværker Butikken

Drone foto af messen

Se messen fra en anden vinkel end normalt.

Besøg den her

Besøg vores webshop

Håndværker Butikken tilbyder nu online bestilling af arbejdstøj. Kontakt Ditte og aftal et møde. Så får dine medarbejder et log in og kan derefter selv bestille arbejdstøj efter et sortiment og et budget du bestemmer. Vi trykker og gør det klar til afhentning eller forsendelse.

Besøg den her
Håndværker Butikken
Nakskovvej 2, 7400 Herning
Tlf:
Fax:
96 26 55 00
96 26 55 09
E-mail: info@hvbutikken.dk
Find os
Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag - Søndag
7:00-16:30
7:00-15:00
Lukket
Tilmelding til Nyhedsbrevet
Din E-mail:
  • © Håndværker Butikken 2019 Webdesign by terzet