10.JORDMATERIEL

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for en maskine til en mindre renoveringsopgave eller du står og mangler en maskine til et større projekt, så står vi altid klar.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

I Håndværker Butikken udlejer vi jordmateriel som er specielt populær blandt anlægsgartnere, entreprenører, landmænd, murermestre og udlejningsfirmaer. I vores udlejning af jordmateriel har vi maskinerne HG Super Skub og Wacker Neuson DT08.

HG Super Skub er en motoriseret trillebøre, som anvendes til transport af materialer på faste underlag. Motorbøren kan laste op til 750 kg ad gangen, som fx 550 liter sand, og kan derfor rumme 8 gange mere end en almindelig trillebøre. Med pendulophæng og fuldt hydrauliske transmission er maskinen let at håndtere og den ergonomisk korrekte styrepult giver en god arbejdsstilling. Motorbørens stærke konstruktion giver en lang levetid og kræver minimal service.

HG Super Skub bruges af alle der arbejder med manuel transport af tunge materialer, hvor pladsen er trang. Maskinen er let at betjene og kræver minimal vedligeholdelse. Den har fuldt hydraulisk transmission med højtip, sikkerhedsudstyr mod klemning ved baglæns kørsel og lav læssehøjde på kun 93 cm.

Wacker Neuson DT08 bånddumper er optimalt egnede til at arbejde under snævre pladsforhold takket være deres kompakte konstruktion. Maskinen er også perfekt til mange andre anvendelsesområder, for den optimale vægtfordeling sikrer et lavt jordtryk – og maskinen synker ikke ned på blødt underlag. Denne bånddumper klarer alle udfordringerne på byggepladsen, både vanskeligt terræn, smalle gennemkørsler og snævre pladsforhold.

Disse alsidige og højproduktive maskiner kan lejes her i Håndværker Butikken og vi hjælper gerne med at finde den rette udlejningsmaskine til dit næste projekt. Vi svarer gerne på spørgsmål om maskinen og giver dig de råd og vejledning som du har behov for, så tag gerne kontakt til os og sammen finder vi den rette løsning for dig.