MILWAUKEE PACKOUT OPBEVARINGSSYSTEM

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi er i Håndværker Butikken lagerførende med et stort udvalg indenfor Milwaukee Packout opbevaringssystem og vi har både åbne og lukkede Packout værktøjstasker, køletaske, rygsæk og tech-taske. Har vi ikke lige det du står og mangler, så skaffer vi det hurtigst muligt og leverer det direkte til dig. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00

I Håndværker Butikken kan vi tilbyde dig Milwaukee PACKOUT opbevaringssystem som er markedets smarteste opbevaringssystem. Den er designet til at give dig et redskab til at fragte Heavy Duty elværktøj, håndværktøj og tilbehør effektivt. Milwaukee Tool revolutionerer værktøjstransport, organisering og opbevaring med det nye PACKOUT modulsystem. Modulsystemet er lavet på et letanvendeligt klik-system, som passer perfekt sammen, så du kan stable værktøjskasser, arbejdslamper og tasker i forskellige størrelser.

Milwaukee PACKOUT værktøjstasker er udstyret med en PACKOUT kompatibel bund, så du kan placere dit håndværktøj øverst på rækken. Modulsystemet er meget smart, da det giver et overblik over værktøjet, og der er hjul på så det er let at transportere rundt. Det særdeles hårdføre modulsystem med trolley på hjul egner sig til de mest ujævne byggepladser og gør det meget nemt for dig. Det beskytter dit værktøj og hjælper med at holde tilbehøret tørt, samtidig med at du kan forblive organiseret, effektiv og professionel.

Vores værktøjstasker fås i størrelser som er 25 cm, 38 cm, 40 cm og 50 cm, de er fremstillet med en 1680 ballistisk materialekonstruktion for optimal holdbarhed, de er konstrueret i slagfast plast for øget holdbarhed, de har en solid slagfast bund, et metalskelet og et solidt gummibelagt håndtag, de har plads til store værktøjer og de har en blød skulderstrop, top og sidegreb for fleksibel transport.

Vores PACKOUT køletaske har en kapacitet på 20L, med vandtæt indvendigt materiale med opbevaringsplads til drikkevarer. Den har en ekstra isolering som holder indholdet koldt i op til 24 timer og den er konstrueret med bund i slagfast plast for beskyttelse mod vand/skidt. Den har skulderstropper for let transport.

Som håndværker har du ofte brug for en praktisk rygsæk til værktøj på arbejdspladsen og som en del af PACKOUT opbevaringssystemet, har vi rygsæk 1PC på lager. Denne rygsæk er lavet af 1680 ballistisk nylon for optimal holdbarhed. Den har 48 lommer og med en Hardshell-beskyttelse. Den er konstrueret med bund i slagfast plast for beskyttelse mod vand/skidt og gør at rygsækken kan stå op. Den har en blød støtte til ryg og bryst for maksimal komfort på byggepladsen.

Der findes over 100 kombinationsmuligheder i Milwaukee`s PACKOUT opbevaringssystem, som er designet for at tilpasse dine behov. Så snart du får PACKOUT i hænderne vil du bemærke, hvor holdbart de er konstrueret. Plastikken er forstærket alle de rigtige steder, låse-områderne er forstærket med metal, og så længe du passer bare nogenlunde på dine ting, så holder produkterne i rigtig mange år.

Hvis du har nogle spørgsmål til valg af det rette Milwaukee PACKOUT produkt til dine ønsker, så kig gerne ind i Håndværker Butikken. Her står vores specialister indenfor opbevaringssystemet klar til at hjælpe dig, så du finder det rette valg af Milwaukee PACKOUT produkt til dit behov.