TRYKLUFTSVÆRKTØJ

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi kan i Håndværker Butikken tilbyde totalløsninger indenfor trykluftsværktøj og vi kan levere alt til tiden, hvad enten det er en opgave af større eller mindre karakter. Kontakt os eller kig ind forbi Håndværker Butikken for at høre mere og se vores store udvalg indenfor trykluftsværktøj. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00

Hos Håndværker Butikken finder du et meget stort sortiment indenfor trykluftsværktøj til professionel brug. Vores store udvalg dækker bl.a. over sømpistoler, dykkerpistoler, højtrykskompressor, luftnøgler, trykluftslanger, kompressor, blæsepistoler, nippler og koblinger. Vi fører i Håndværker Butikken de populære mærker indenfor trykluftsværktøj og de er alle kendt for at have en høj kvalitet og en meget lang holdbarhed. I vores udvalg finder du mærker som bl.a. MAX, Paslode, TJEP, ITW Byg, haubold og SENCO.

I kategorien dykkerpistoler kan vi bl.a. tilbyde Paslode gaspistoler med skråtstillet magasin til paneler, lister og med special gumminæse til profilbrædder. Indenfor sømpistoler kan vi bl.a. tilbyde sømpistoler fra SENCO, som har en overlegen manøvredygtighed og den har en god balance og er et kraftfuldt værktøj. Den anvendes til ramme, kappe, undergulve og dæk, andre anvendelser omfatter kasse- og kasseindretning, palletfremstilling, møbelrammekonstruktion og hegn.

Hvis du skal kunne løse de lidt større håndværksmæssige opgaver som fx bygge, reparere eller vedligeholde bygninger, så vil en kompressor være nærmest uundværlig. Vi har i Håndværker Butikken et stort udvalg af kompressorer i høj kvalitet og vores modeller er robuste og kraftige, samtidig med at de er støjsvage og lette at transportere. Vi kan tilbyde både kompakte og bærbare kompressorer til dykker- og mindre klammepistoler og førsteklasses kompressor til universalt brug på byggepladser. Denne kompressor er ideel til krævende opgaver og de massive store hjul giver bedre manøvredygtighed.

Vi står i Håndværker Butikken altid klar til at svare på dine spørgsmål og vores specialister indenfor trykluftsværktøj er altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning omkring dit valg af rette trykluftsværktøj.