11.TRAILERE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for en vippeladstrailer eller en tiptrailer til læsning af have- og parkmaskiner eller til læsning af en lang række køretøjer, herunder lifte og gravemaskiner, så står vi altid klar.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

I Håndværker Butikken udlejer vi vippeladstrailer og tiptrailer af det populære mærke Ifor Williams. Hvis du ønsker at få alle fordelene, som der er ved de almindelige ladtrailere, kombineret med en let vippefunktion for ubesværet læsning, så kan vi anbefale vores Ifor Williams CT167 vippeladstrailer.

Når du lejer en CT vippeladstrailer har den som standard 2 stk. heavy duty hydraulikstempler med manuel pumpefunktion. Vippeladstraileren CT167 har to aksler og det er en trailer med mangeanvendelsesmuligheder. Den fås med manuel- eller el-hydraulisk vippefunktion og fuldbredde rampe, som er lukket i bunden og har gitter i toppen. Paraflex undervognen med faste gennemgående aksler giver en stærk og komfortabel affjedring.

Trailerne har en oliehærdet træbund og de er velegnet til en læsning af en lang række køretøjer, herunder lifte og gravemaskiner. Vippeladstrailerne er ideelle til læsning af have- og parkmaskiner, eller til dig som kræver en alsidig autotransporter, men som også vil have fordelene ved en standard ladtrailer. Den lave læssehøjde og den reducerede lastvinkel øger alsidigheden i Ifor Williams vippeladstrailere.

Vores Ifor Williams TT3621 tiptrailer er en robust og kompakt tiptrailer, der kan laste 2500/2510 kg og har en totalvægt på 3500 kg. Denne trailer er bygget ovenpå 2 aksler og kører på 12”/13” hjul som standard.  TT3621 er Ifor Williams største tiptrailer og er en klar bestseller indenfor tiptrailere. Med det varmegalvaniserede chassis kombineres holdbarhed og kvalitet med lav egenvægt og giver derved en høj lasteevne.

TT3621 leveres med den banebrydende bund af specielle højstyrke aluminiumslameller. Denne type bund gør tiptraileren meget solid og sikrer samtidig en glat overflade så grus og lignende nemt kan glide af når traileren tippes. TT3621 tiptraileren kan endvidere leveres med specielle bundhængslede gittersider, som gør det daglige arbejde nemt, med nem adgang og betjening.

I Håndværker Butikken gør vi alt for at hjælpe dig godt på vej og vi svarer gerne på spørgsmål, så du træffer det rette valg af den rigtige trailer til transport og som passer til dit kørselsbehov.