08.GUMMIHJULSLÆSSERE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for en gummihjulslæsser til en mindre renoveringsopgave eller du står og mangler en gummihjulslæsser til et større projekt, så står vi altid klar.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Hos Håndværker Butikken har vi en bred erfaring med udlejning af gummihjulslæssere, så ring og hør nærmere om vores fleksible gummihjulslæssere. Vi har i Håndværker Butikken et solidt udvalg af gummihjulslæssere fra Mustang, som kan varetage opgaver for dig uanset om du er entreprenør, maskinfører eller landmand.

Vores knækstyrede minilæssere fra Mustang er meget alsidige og kompakte og samtidig har de en lethed og fleksibilitet, som gør at de kan flytte rundt på fx paller af belægningssten. Deres fleksibilitet gør det muligt at transportere en stor volumen på små arealer og manøvrere frit på selv trange steder. De er produceret til at kunne løfte materialer i flere meters højde, hvilket gør dem særlig velegnet til entreprenør, anlægsgartnere, landmænd eller andre der arbejder indenfor industrien.

Vi har i Håndværker Butikken særlig fokus på at hjælpe dig som kunde, derfor er sikkerhed og komfort i højsædet på vores maskiner. Vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål om leje af din næste gummihjulslæsser, så ring til os og få råd og vejledning omkring dit valg af udlejningsmaskine.