03.BOMLIFTE - EL

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for liftleje til en mindre renoveringsopgave eller du står og mangler liftleje til et større projekt, så står vi altid klar. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

I Håndværker Butikken har vi mange års erfaring med udlejning af bomlifte og når der skal arbejdes indendørs og i højden, kan vi anbefale de batteridrevne bomlifte. Disse bomlifte er ideelle til brug ved renovationsopgaver, elarbejde eller lignende, som skal udføres i højden på en sikker måde. Vores bomlifte er meget populære, da de er manøvredygtige og kan komme ind i svært tilgængelige områder. Bomliftene har en større rækkevidde end fx saxlifte, da kurven på en bomlift sidder på en bomarm.

Vi udlejer eldrevne bomlifte fra Manitou og bomliftene har en arbejdshøjde fra mellem 12–17 meter. Liftene er særligt udviklet til industri og udlejningsbranchen, der stiller særlige krav om rækkevidde, løftehøjde, brugervenlighed og lave driftsomkostninger i dagligdagen. Ved leje af denne type lift er du sikker på at få den rette arbejdshøjde, hvilket betyder en del for arbejdsmiljøet og sikkerheden. Vi kan både tilbyde udlejning af dieseldrevne- og eldrevne bomlifte. Uanset din arbejdsopgave så står vi klar til at hjælpe dig godt i mål med dit projekt og vi guider dig hele vejen af vores udlejningsspecialister.