Om os

Håndværker Butikken slog dørene op d. 19. april 2004 på Lollandsvej i Herning. Planen var klar fra start – at opstarte en virksomhed, som var kendetegnet ved at serviceniveauet og rådgivningen altid var professionelt og imødekommende.

Butiksarealet startede med 435m2, men lokalet blev dog hurtigt for lille og i 2006 blev væggen til naboen væltet og vi rådede over ialt 935 m2. Da vi endnu engang oplevede at vores lokaler var for små, flyttede vi d. 1. juli 2011 over på Nakskovvej 2 i Herning, hvor vi idag råder over 2500 m2 lokaler, som er sprængfyldt med værktøj og beslag m.m.

1 Okt. 2009 overtog Håndværker Butikken firmaet Vest Diamant i Silkeborg. Vest Diamant har i over 20 år solgt professionelt diamantværktøj til bore/ skære/slibe opgaver.

For at garantere vore kunder en professionel service inden for diamantværktøj indgik Håndværker Butikken en aftale med tidligere indehaver Erik Jakobsen om at forsætte som diamant konsulent i Håndværker Butikken

I Håndværker Butikken ved vi, at tiden idag er en af de vigtigste faktorer for vores kunder, så derfor yder vi altid hurtig service i butikken og kan i 99 % af tilfældene altid leverer med det samme, da vi råder over et stort og velassorteret varelager.

Håndværker Butikken kan i dag tilbyde vore kunder, professionelt rådgivning af 17 kompetente medarbejdere, som alle har en solid erfaring fra såvel byggebranchen som industribranchen.

 

Velkommen i Håndværker Butikken.

Se mere af vores store udvalg indenfor Værktøj, Udlejning og Tøj her i vores 3 nye foldere.

Profilfolder

 

Udlejningsfolder

 

Tøjfolder