13.SKURVOGNE

Hos Håndværker Butikken på Naksskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for at leje beboelsesvogne, mandskabsvogne, spise-/kontorvogne eller toilet- og badvogne, så står vi altid klar. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Vi har i Håndværker Butikken over 16 års erfaring med udlejning af skurvogne og vi udlejer både komplette beboelsesvogne, mandskabsvogne, spise- og kontorvogne samt toilet- og badvogne. Så står du og mangler en beboelsesvogn for 2 eller 3 personer med soverum, så står vi klar med professionelle råd og vejledning så vi finder den rette løsning for dig.

Vi udlejer mandskabsvogne for 4 eller 6 personer, som indeholder alle de nødvendige faciliteter. Mandskabsvognen er en ideel løsning, når der er behov for et kontor eller spiserum, omklædning samt bad og toilet i nærheden af byggepladser. En mandskabsvogn er nem at transportere, da den nemt kan trækkes af en personbil.

Vores spise- og kontorvogne er en enkel og fleksibel kontorløsning, når der er behov for et arbejdsområde eller et spiserum væk fra kontoret. Vi har et bredt udvalg af toilet- og badvogne, vi udlejer både mobile badeværelser med 1 eller 3 seperate rum med kværntoilet og håndvask samt mobile handicap badeværelser med kværntoilet og bruser.

Vi har en bred viden inden for udlejning af skurvogne og vi besvarer gerne dine spørgsmål og står klar til at rådgive dig bedst muligt i vores udvalg af skurvogne. Kontakt os gerne og få en snak om vores mobile løsninger og så hjælper vi med at finde den rette løsning for dig alt efter dit behov.