BEBOELSESVOGNE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for at leje en beboelsesvogn for 2 eller 3 personer med soverum, så står vi altid klar. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Vi har i Håndværker Butikken en stor erfaring med udlejning af beboelsesvogne og vi tilbyder professionel udlejning af komplette mobile beboelsesløsninger. Vi udlejer beboelsesvogn for 2-3 personer med soverum og vi har udlejningsspecialister som står klar med professionel rådgivning om dit valg af beboelsesvogn.

Beboelsesvognen er en mobil bolig for alle og anvendes ofte omkring byggepladser, når det er nødvendigt for medarbejderne at blive ved pladsen i lange perioder. Beboelsesvognen er nem at bruge da den kobles på et standard anhængertræk og kan stilles op og klargøres på få minutter. Dette er en stor fordel, da det er muligt at flytte vognen hurtigt og effektivt fra sted til sted uden noget besvær. Vognen er lavet af slidstærke og rengøringsvenlige materialer, som gør at du sparer tid på rengøring og vedligeholdelse.

Vi har et stort fokus på at skabe kundetilpassede løsninger, så ring til os allerede i dag og få en snak om vores mobile løsninger og så hjælper vi med at finde den rette beboelsesvogn til dig alt efter dit behov.