SPISE-/KONTORVOGNE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for at leje en spise- og kontorvogn eller bare en kontorvogn, så står vi altid klar. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Vi har i Håndværker Butikken en stor viden inden for udlejning af spise- og kontorvogne som er en enkel og fleksibel kontorløsning, når der er behov for et arbejdsområde eller et spiserum væk fra kontoret. Vores kontorvogne er helt perfekte til entreprenør og håndværkere, som bruger det meste af deres arbejdsdag på en byggeplads eller lignende.

Med en kontorvogn slipper du for at køre frem og tilbage mellem dit normale kontor og byggepladsen og du får derved mulighed for at være tæt på resten af teamet. At have en spisevogn er også en fordel for mange, da en spisevogn lader dig og dit team nyde frokosten i ro og mag i behagelige omgivelser.

Har du brug for hjælp til at finde den rette kontorvogn til det administrative arbejde eller vælge den spisevogn, der passer bedst til dig og dit team, så står vores udlejningsspecialister altid klar til at hjælpe dig bedst muligt. Så hold dig ikke tilbage med spørgsmål, hvis du mangler et mobilt kontor eller spiseplads til dine medarbejdere. Du er meget velkommen til at kontakte os og så finder vi frem til en spise- og kontorvogn der matcher dine ønsker og behov.