PARK OG HAVEREDSKABER

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en god og professionel betjening af vores kunder. Vi har et bredt sortiment af park og haveredskaber af højeste kvalitet til ethvert formål og vores udvalg dækker de flestes behov. Så står du og mangler park og haveredskaber, hvad enten du er vicevært, anlægsgartner eller andet, så kan vi i Håndværker Butikken altid matche dit behov. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00

Vi har i Håndværker Butikken alt til at klare opgaver i park og have, da vores haveredskaber er skabt til at kunne klare enhver opgave. Arbejdet i have og park er først sjovt, når man har gode redskaber og derfor har vi fokus på at kunne tilbyde haveredskaber, der er udviklet til at være ergonomiske, robuste, holdbare og effektive. Med de rigtige redskaber sparer du din krop for unødvendig belastning og arbejdet er mere effektivt. Vedligeholdelse af have og udendørsarealer kræver mange forskellige redskaber og for ikke at gå i stå med dit projekt, er det nødvendigt at have et bredt udvalg af haveredskaber.

Vores brede udvalg dækker bl.a. over Kædesave, Buskrydder, Redskaber, Tryksprøjter, Hækkeklippere, Pælebor, Grensakse og Højtryksrensere. Vores mange nyttige redskaber er bl.a. håndværktøj til beskæring, spader og greb til kultivering, højtryksrensere der er velegnet til rengøringsopgaver indenfor handel, let industri, byggefirmaer, mindre og mellemstore landbrug, biludlejningsfirmaer, offentlige institutioner og mindre rengøringsselskaber. Vi samarbejder tæt med vores leverandører indenfor park og haveredskaber og vi fører de kendte mærker som bl.a. HIKOKI, Makita, Felco, Kabi, Gardena, Nilfisk og FF Tool.

Hvis du har spørgsmål til valg af det rette park og haveredskab, så tag gerne kontakt til os i Håndværker Butikken. Vores specialister i professionelle redskaber står klar med råd og vejledning, så du finder det rette redskab til dit projekt.