01.TELESKOPLÆSSERE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for en teleskoplæsser til en mindre renoveringsopgave eller du står og mangler en teleskoplæsser til et større projekt, så står vi altid klar.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 10 resultater

Viser alle 10 resultater

Hos Håndværker Butikken har vi mange års erfaring med udlejning og vi kan tilbyde et bredt udvalg af teleskoplæssere til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget. Vi yder vores bedste på at levere effektive og pålidelige professionelle maskiner og teleskoplæsserne er blevet forbedret ved at give bedre komfort, lavere driftsomkostninger og en højere oppetid, så de kan klare de stadig stigende og krævende byggeopgaver.

Vi udlejer teleskoplæssere fra Manitou som er verdens førende leverandør af teleskoplæssere og terrængående gaffeltruck og den mest populære teleskoplæsser i Danmark. Manitou er det sikre valg, når det gælder en stabil og hårdtarbejdende hjælper på byggepladsen, i industrien eller i landbruget. Manitou MT er en serie af terrængående og firehjulstrukne teleskoplæssere med firehjulsstyring og en løftehøjde på mellem 4 og 18 meter. Til MT-serien kan der lejes ekstraudstyr som eksempelvis skovle, kranarme, mandskabskurve, materialekurv og gafler. I MRT-serien har vi et bredt udvalg af roterende og firehjulstrukne teleskoplæssere med firehjulsstyring. De kan klare en løftehøjde på mellem 14 og 32 meter. Til MRT-serien kan der lejes tilbehør som eksempelvis Manitou hydraulisk spil, mandskabskurv drejebar til rudehåndtering.

Alle vores maskiner er i høj kvalitet og med en stor robusthed. Vi har høj faglighed i fokus og hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring dit valg af teleskoplæssere, så står vi altid klar til at hjælpe dig.