09.MINIGRAVERE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for en minigraver til en mindre renoveringsopgave eller du står og mangler en minigraver til et større projekt, så står vi altid klar.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

I Håndværker Butikken kan vi tilbyde udlejning af minigravere fra Komatsu, som kan bruges til hvilken som helst byggeplads og til stort set alt slags gravearbejde. Vores maskiner er kompakte og utrolig kraftfulde til trods for deres lille størrelse og de kan nemt manøvrer rundt på trange arealer. Disse minigravere fra Komatsu er blevet udviklet med konstant opmærksomhed på behov fra kunder, slutresultatet er derfor blevet en brugervenlig maskine, der tilbyder førsteklasses ydeevne.

Minigraverne er pålidelige og hårdtarbejdende og yder enestående præstationer som bl.a. optimal effekt og gravehastighed, perfekt kontrol selv under kombinerede operationer, hurtige og præcise bevægelser. Vores maskiner har fokus på ydelse, stabilitet, sikkerhed og miljø og ikke mindst komfort for føreren. De har den højeste førerkomfort, da de har et rummeligt arbejdsmiljø som sikrer enestående komfort. De har en fremragende tilgængelighed til og fra maskinen og så er de indbygget med PPC-servokontrol.

Maskinerne er ekstremt robuste og med en fantastisk stabilitet og sikkerhed for operatøren under alle forhold. Minigraverne har høje kvalitetsstandarder som garanterer længere levetid for alle komponenter. De brugervenlige maskiner giver alle operatører mulighed for at få det bedste ud af deres maskine, hvad enten de er eksperter eller nybegyndere. Kontrollerne er brugervenlige og dedikeret til hver bevægelse. Den nemme operation er forbedret af CLSS hydrauliksystem, som i kombination med perfekt udsyn til arbejdsområdet, garanterer maksimal produktivitet i selv de hårdeste situationer.

Vi står i Håndværker Butikken altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål om udlejning m.m. så ring til os og vi finder sammen det rette valg af minigraver til dit næste byggeprojekt.