BEFÆSTIGELSE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en hurtig og professionel betjening af vores kunder. Uanset om du har behov for anker og slagnitter, gipsplugs, højtrykssøm, monteringslim, pistolsøm, plugs eller skudmontage, så står vi altid klar til at hjælpe dig.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Vi har i Håndværker Butikken alt indenfor befæstigelse og til næsten alle formål. Vi har et stort udvalg af bl.a. plugs, monteringslim, skudmontage, anker, injektionsmasse, slagnitter og gipsplugs. Vi har et stort sortiment af plugs fra Expandet til diverse opgaver, det kan både være plugs til montage i murværk, beton, gasbeton samt to- og tre lag gips. For at undgå fejl er det naturligvis vigtigt at du finder de rette befæstigelsesprodukter og til netop det står vi i Håndværker Butikken altid klar til at hjælpe dig med. Vi samarbejder tæt med vores leverandører og vi kommer gerne ud på byggepladsen og foretager udtræksprøver, således du kan være helt tryg ved monteringen, hvad enten det er en større eller mindre opgave.

Så kontakt os allerede i dag for at høre hvad vi kan hjælpe dig med, når det kommer til diverse befæstigelsesprodukter og udtræksprøver.