El-ARTIKLER

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov og ønsker. Vi kan tilbyde dig et bredt og varieret udvalg af el-artikler af højeste kvalitet. Vi har varerne på lager og vi står altid klar til at hjælpe og vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00

I Håndværker Butikken fører vi alt indenfor el-artikler, det gælder både til håndværkeren, direkte til byggepladsen og til industrien. Vi er leveringsdygtige indenfor el-artikler i enhver størrelse og til ethvert formål. Vores store udvalg er samlet i forskellige kategorier, så du hurtigt kan danne dig et overblik over produkterne og finde frem til det du søger efter. Under de forskellige kategorier finder du oversigter med produktnavne som bl.a. lamper, kabler, kabeltromler, byggestrømtavler, lygter, varmblæsere, stik-adapter osv. Under de enkelte produkter kan du læse mere om produkternes egenskaber og specifikationer og se om de matcher det du søger.

Vi samarbejder med førende leverandører og fabrikanter på markedet og vi kan derfor tilbyde dig kvalitetsprodukter, uanset til hvilket formål du skal bruge dem. Er du professionel håndværker, der skal have opdateret eller udvidet dit sortiment med nye el-artikler, som giver dig et effektivt og holdbart resultat, så er du kommet til det rette sted. Vi står i Håndværker Butikken altid klar til at give dig råd og vejledning, omkring hvilke el-artikler der passer til netop dit behov. Hvis du har spørgsmål ang. vores forskellige el-artikler så ring gerne til os eller kig ind i butikken, og så er vi klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning for dig.