14.BÆLTELIFTE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi kan nu tilbyde udlejning af bæltelifte, som er specielt designet til situationer der er ud over det almindelige og hvor andre lifte ikke kan være med.
Vi står altid klar til at hjælpe og vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Har du brug for en alsidig bæltelift som kan køre i ujævnt terræn med stigninger og komme igennem smalle passager hvor andre lifte må give op? Så er du kommet til det rette sted, da vi i Håndværker Butikken har bæltelifte der er ideelle når den skal bruges til renovationsopgaver, facadearbejde, elarbejde eller lignende, hvor der arbejdes på et ujævnt terræn.

Vores alsidige bæltelift Spider 22.10 Evo med knækarm og fly-jib, har nemmere ved at komme ind i svært tilgængelige områder. Denne bæltelift har ultralette platforme, der tillader at udføre arbejdet på ujævnt underlag eller på tage af industribygninger. Den er designet med udvidet spor, der tillader lavt terræn tryk som giver et fremragende greb i alle terrænforhold.

Du er med denne lift sikker på at få den rette arbejdshøjde, hvilket betyder meget for arbejdsmiljø og sikkerheden. Platformens placering tæt på arbejdspladsen, takket være dens manøvredygtighed, tillader en stabil og behagelig brug ved højde. Den er ultralet og nem at transportere, da den kan transporteres med trailere.

Vores bæltelifte spænder fra en max. højde på 8 meter og op til 21.70 meter, liftene fås som batteridrevne, dieseldrevne eller hybrider. I Håndværker Butikken udlejer vi bæltelifte fra mærkerne Platform Basket og Fronteq og vores bæltelifte udlejes både med og uden støtteben alt efter hvilken opgave du står overfor.

Lad bælteliften gøre dit arbejde lettere og mere sikkert og har du spørgsmål til vores bæltelifte, så står vi altid klar til at give dig rådgivning omkring det rette valg til dit behov.