ENTREPRENØRMATERIEL

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en god og professionel betjening af vores kunder. Vi har et stort udvalg af entreprenørmateriel, som gør dig i stand til at løse arbejdsopgaverne med høj kvalitet. Vi lagerfører produkter fra landets største og bedste leverandører og har vi ikke det du mangler, så skaffer vi det i en fart. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

I Håndværker Butikken servicerer vi den professionelle murer eller brolægger med entreprenørmateriel, som kan lette arbejdet og samtidigt være brugervenligt. Så står du og mangler en ny kraftig murerspand eller en ny brolæggerhammer af høj kvalitet, så er vi klar til at give dig råd og vejledning omkring det rette værktøj for dig. Der findes et væld af forskelligt værktøj med forskellige formål og derfor har vi i Håndværker Butikken valgt at samarbejde med de bedste leverandører indenfor området. Vores leverandører af entreprenørmateriel er bl.a. Sydvesta, Staring, Hikoki, DVA, Gardena, G. Funder og Ravendo.

Vi har store krav til kvalitet, design og materialer, da alle vores produkter er fremstillet af udvalgte kvalitetsmaterialer og er fremstillet med fokus på ergonomi, kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed. Da vores kunder er professionelle indenfor håndværk, landbrug og industri stiller det yderligere krav til at vores produkter kan holde til at blive brugt igen og igen. I Håndværker Butikken ønsker vi hele tiden at videreudvikle og optimere vores produkter, så vi kan skabe de bedste løsninger for vores kunder. Hvis du har spørgsmål til det rette valg af entreprenørmateriel, så kontakt os gerne eller kig ind i butikken. Vores specialister indenfor entreprenørmateriel står altid klar til at hjælpe dig og finde frem til den rigtige løsning til dit behov.