BESLAG

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en hurtig og professionel betjening af vores kunder. I Håndværker Butikken ved vi hvor vigtig et godt beslag er og vi kan tilbyde dig en verden af beslag. Hvis du har specielle ønsker indenfor beslag så udvikler og producerer vi det gerne for dig.
Vi står altid klar til at hjælpe dig og vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Vi fører i Håndværker Butikken alle de kendte mærker indenfor beslag til både håndværkeren og industrien. Vores udvalg er stort – Vi har alt indenfor låse, greb, hængsler, samlebeslag, bygningsbeslag, ophængsbeslag, gyngebeslag og meget mere. Du finder hos Håndværker Butikken beslag i rigtig mange udformninger, hvilket gør at du kan forvente at få alt det du skal bruge til dit næste byggeprojekt.

I vores store sortiment finder du både beslag til de større og de mindre byggeprojekter. Med de rigtige beslag bliver resultatet bedre og konstruktioner i træ som skure og hegn bygges lettere og mere holdbart med det helt rigtige beslag. Vores galvaniserede og varmforzinkede beslag og hængsler er af høj kvalitet og styrke, hvilket gør at de har en lang holdbarhed.

Vi fremstiller gerne det helt rette beslag for dig og vi garanterer for en god service. Vores kompetente sælgere står klar til at give råd og vejledning, så du kommer sikkert igennem købet. Vi er leveringsdygtige i et bredt sortiment af beslagprodukter af høj kvalitet til håndværkere og industrien. Vores mere end 16 års erfaring med salg af produkter til håndværkere og industrien, gør at du trygt kan handle med os.