LASER OG MÅLEUDSTYR

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en god og professionel betjening af vores kunder. Vi har et særdeles velassorteret udvalg af alt inden for professionelt laser- og måleudstyr til håndværkeren og industrien. Vores laser- og måleudstyr er af høj kvalitet og vores sortiment indeholder rotationslaser, streglaser, theodolit, afstandsmåler, fugtmåler, priklaser, gradmåler, nivelleringsapparat og slangevaterpas.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00

Laser- og måleudstyr bruges ofte til at udjævne underlag, inden det bebygges eller belægges og udstyret er ofte at finde på byggepladsen. I Håndværker Butikken ved vi hvor vigtigt, det er at have det rette udstyr i værktøjskassen når du står på byggepladsen. Før du finder det rette udstyr, skal du have gjort dig nogle tanker omkring hvad dit behov og krav til udstyret er. Det er afgørende at have fokus på kvalitet af udstyret, specielt hvis du skal bruge dit nivelleringsapparat eller laser gentagne gange eller bruge det i et hårdt arbejdsmiljø. I Håndværker Butikken tilbyder vi udstyr der er produceret i høj kvalitet, hvilket gør at slutresultatet bliver væsentligt bedre. Vi har et stort udvalg af laser- og måleudstyr fra populære brands som bl.a. Milwaukee, anVærktøj og Leica, udstyr fra disse brands vil sikre dig et jævnt underlag til dit næste projekt.

For at opnå et succesfuldt resultat til dit byggeprojekt, er det af afgørende betydning at du får en måling med allerstørste præcision. Ved brug af laser- og måleudstyr fra Håndværker Butikken, vil du hurtigt kunne bestemme afstande, rumindhold og arealer med den højeste nøjagtighed. Det gør du ved at rette laserstrålen mod dit mål og uden mellemliggende målepunkter eller anden form for hjælp. Et godt laser- og måleudstyr er uundværligt for at opnå en enkel håndtering af de fleste renoverings- og indretningsopgaver, fra lægning af træ- og flisegulve til præcis opstilling af møbler.

Kontakt os i Håndværker Butikken og så kommer vi gerne ud og demonstrerer vores sortiment indenfor laser- og måleudstyr for dig. Har du spørgsmål til det rette udstyr for netop dit behov, så fang os gerne på telefonen og så har vi kompetencerne til at give dig den bedste rådgivning omkring dit valg af laser- og måleudstyr.