15.SMÅ MASKINER

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du skal leje en større maskine eller har behov for at leje en af vores mange små maskiner, så står vi altid klar. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser 1–12 af 18 resultater

Viser 1–12 af 18 resultater

I Håndværker Butikken gør vi alt for at levere små maskiner og værktøj af højeste kvalitet til vores kunder inden for bl.a. håndværk, byggeri og industri. Vi har et stort udvalg af små maskiner til udlejning, det kan være alt lige fra højtryksrenser, kapsave, nedbrydningshammer, slibemaskiner, betonskærer, stavvibrator eller el-værktøj. Vi har et bredt sortiment af professionelle håndværktøj, materiel, specialværktøjer og små maskiner på lager og klar til udlejning.

Så skal du i gang med nye byggeprojekter, renoveringsopgaver eller andre opgaver indenfor håndværksbranchen, så har vi maskinerne klar til dig. Du kan udføre alle dine opgaver inden for løftning, nedrivning, jordarbejde, murer- og malerarbejde osv. med maskiner af topkvalitet. Vi har i Håndværker Butikken mere end 16 års erfaring med udlejning af små maskiner. Du kan derfor trygt leje dine maskiner hos os og vi står altid klar til at hjælpe dig med netop den maskine du mangler.