ALLE LIFTE

Hos Håndværker Butikken på Naksskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for liftleje til en mindre renoveringsopgave eller du står og mangler liftleje til et større projekt, så står vi altid klar. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser 1–12 af 38 resultater

Viser 1–12 af 38 resultater

I Håndværker Butikken har vi mangeårig erfaring med udlejning af lifte og vi har et stort udvalg af lifte som kan opfylde dine behov. Vi har både eldrevne og dieseldrevne lifte og vores brede sortiment dækker både bomlifte, saxlifte, søjlelifte, trailerlifte, varevognslifte og vinduesløftere. Fælles for alle vores lifte er, at de er særligt udviklet til bygge- og udlejningsbranchen og de kan klare alle former for opgaver. Det kan være opgaver som større byggeprojekter eller mindre konstruktionsopgaver, reparationer og vedligeholdelse, uanset hvad så har vi liften til dit behov. Vores udlejningsmaskiner har alle en øget fokus på ydelse, stabilitet, sikkerhed og miljø og ikke mindst komfort for føreren.

Hos Håndværker Butikken får du som professionel erhvervskunde en fleksibel, hurtig og nem udlejning og du bliver altid mødt med et smil. Vi gør alt hvad vi kan for at imødekomme vores kunders ønsker og behov, så du nemt kan finde rundt i vores udvalg af lifte og deres forskellige størrelser og egenskaber. Vores udlejningsspecialister står altid klar til at hjælpe dig godt på vej og du kan altid regne med en hurtig og god service hos os.

Ring til os allerede i dag og så hjælper vi dig godt på vej, så du får den helt rigtige lift til din næste opgave.