04.SAXLIFTE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for liftleje til en mindre renoveringsopgave eller du står og mangler liftleje til et større projekt, så står vi altid klar. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 11 resultater

Viser alle 11 resultater

Vi har i Håndværker Butikken mange års erfaring med udlejning og vi tilbyder både udlejning af eldrevne og dieseldrevne saxlifte. Vi har et bredt udvalg af saxlifte og kan tilbyde saxlifte fra mærkerne Manitou, Genie, Skyjack og JLG. Vores dieseldrevne saxlifte er udstyret med firehjulstræk, hvilket gør dem yderst terrængående og de er kendte for deres gode køreegenskaber i vanskeligt terræn. Saxliftene kan klare de fleste arbejdsopgaver hvor pladsen er trang, da de er nemme at manøvrere.

Fælles for alle vores saxlifte er, at de er godt rustet til at klare forskellige opgaver med fx renovering eller vedligeholdelse. Har du styr på hvorvidt du skal bruge liften indendørs eller udendørs? Eller om der er krav til vægten fx særlige belastningskrav på det gulv hvor liften skal anvendes? Hvis du har spørgsmål ang. liftene så ring i dag og så hjælper vi dig helt i mål.