BEFÆSTIGELSE - SKRUER

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en hurtig og professionel betjening af vores kunder. Vi har et kæmpe udvalg af befæstigelse og vi kan bl.a. tilbyde gipsskruer, panhoved skruer, rustfri skruer, special skruer eller spun skruer. Vi står vi altid klar til at hjælpe dig og vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

I Håndværker Butikken fører vi de stærkeste mærker indenfor søm, skruer og bolte til byggeriet og den professionelle håndværker. Vi har et kæmpe udvalg af søm, skruer og bolte i høj kvalitet og vi kan tilbyde bl.a.

Søm, Spunskruer, Bræddebolte, Franske skruer, Vingeboreskruer, Eternitskruer, Gipsskruer, Bolte/skiver/møtrikker, Justerskruer og Specialskruer.

Vores store udvalg betyder at uanset hvilket projekt du står og skal i gang med, så kan du finde de rette produkter hos os. Vi kan opfylde de fleste behov og hvis vi ikke har produkterne hjemme, så skaffer vi dem hurtigst muligt. Det er vigtigt at du vælger de rigtige produkter for at ende med et tilfredsstillende projekt. Du kan under de enkelte kategorier læse nærmere om produkternes formål og anvendelse.

Hvis du har specielle ønsker og krav til produkterne, så står vi altid klar med råd og vejledning til at hjælpe dig da vi kan matche alle behov. Så kontakt os eller kig ind i Håndværker Butikken og så finder vi den rette løsning for dig.