SIKKERHEDSUDSTYR

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en god og professionel betjening af vores kunder. Vi har et stort udvalg af professionelt sikkerhedsudstyr til erhverv og vi kan tilbyde alt hvad håndværkeren og industrien har brug for. Du kan trygt kontakte os, så sørger vi for at du får en sikker hverdag. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00

Sikkerheden har første prioritet i Håndværker Butikken og vi har en stor erfaring med sikkerhedsudstyr. Sikkerhedsudstyret kan være nødvendigt i mange situationer og i forskellige jobs og du finder her på siden vores brede sortiment. Vores store udvalg af forskellige slags sikkerhedsudstyr dækker over bl.a. handsker, briller, hjelme, faldsikring, høreværn og friskluftudstyr, kort sagt alt hvad du har brug for. I vores store sortiment af sikkerhedsudstyr finder du flere kendte mærker, vi forhandler sikkerhedsudstyr fra bl.a. Otto Schachner, Peltor, 3M, Plum, SKYDDA, Hellberg Safety, Polyseam, JSP, Honeywell og KASK.

Vi ved hvor vigtig det er for dig at have de korrekte personlige værnemidler for at have en sikker arbejdsdag. Vi sørger for godkendelse af faldsikringsudstyr og når udstyret er købt ved Håndværker Butikken, kalder vi det ind til lovpligtigt eftersyn hvert år. Vi holder os hele tiden opdateret og ajourført på gældende lovgivning og standarder indenfor sikkerhedsudstyr.

Det er for os i Håndværker Butikken vigtigt at ruste dig og dine kolleger godt på, således at I får den nødvendige viden og det rette sikkerhedsudstyr til arbejdet. Vi kan med vores specialister inden for sikkerhedsudstyr, give dig råd og vejledning, så du får det rette udstyr og kommer sikkert hjem fra arbejde hver dag. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og det gør vi alt for at du som kunde kan mærke når du besøger butikken.

Vi står i Håndværker Butikken altid klar hvis du har spørgsmål til valg af det rette sikkerhedsudstyr, så tag gerne kontakt til os allerede i dag. Vores specialister i sikkerhedsudstyr står altid klar til at hjælpe dig, så du finder det rette sikkerhedsudstyr til dit behov.