MANDSKABSVOGNE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for at leje mandskabsvogne for få eller flere personer, så står vi altid klar. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

I Håndværker Butikken udlejer vi mandskabsvogne for 4 eller 6 personer, som indeholder alle de nødvendige faciliteter. Mandskabsvognen er derfor en ideel løsning, når der er behov for et mobilt kontor eller spiserum, omklædning samt bad og toilet i nærheden af byggepladser. Med en mandskabsvogn kan du og dit team tage en pause og koble af eller den giver mulighed for en kontorplads til de mere administrative opgaver. Omklædningsrummet giver dine medarbejdere en mulighed for at have deres tøj og personlige ejendele liggende et sikkert sted, mens de arbejder.

En mandskabsvogn udlejes med indbygget toilet, håndvask og bruseniche, er det et større team kan det være en fordel at leje en ekstra toiletvogn eller flere. En mandskabsvogn er nem at transportere, da den nemt kan trækkes af en personbil. På den måde spare du både penge og besvær på at skulle leje en lastbil eller lignende til transport af din mandskabsvogn.

Fra første kontakt med os er du i sikre hænder, da vores udlejningsspecialister har en stor erfaring med udlejning af mandskabsvogne og du bliver derfor guidet helt i mål. Dette gør at du i sidste ende står med det rette valg af mandskabsvogn, der opfylder de krav og behov, du har. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om hvilken løsning der vil passe til netop dit behov.