02.BOMLIFTE - DIESEL

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for liftleje til en mindre renoveringsopgave eller du står og mangler liftleje til et større projekt, så står vi altid klar. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 8 resultater

Viser alle 8 resultater

I Håndværker Butikken kan du leje en diesel bomlifte til alle former for opgaver, om det er større byggeprojekter eller mindre konstruktionsopgaver, reparationer og vedligeholdelse så har vi bomliften til dit behov. Vi har i Håndværker Butikken specialiseret os i udlejning siden 2004 og vi lægger stor vægt på sikkerhed og kvalitet af vores bomlifte. Vores mangeårige erfaring med udlejning af bomlifte, giver dig mulighed for at få den rette rådgivning, hvor vi hjælper dig helt i mål.

Vi har et stort udvalg af diesel bomlifte, så står du og mangler en stabil og manøvredygtig bomlift så er det os du skal kontakte. Vores teleskop bomlifte fra JLG garanterer dig en øget produktivitet, da den er fantastisk stabil i terræn og kan manøvrere hurtigt og sikkert rundt på byggepladser. Vores serie af terrængående og firehjulstrukne bomlifte fra Manitou er særligt udviklet til bygge- og udlejningsbranchen. Derfor er der fokus på deres særlige egenskaber som rækkevidde, løftehøjde, brugervenlighed og deres evne til at manøvrere i terræn. Mandskabskurvens kapacitet er også væsentligt øget ved disse lifte. Vi kan både tilbyde udlejning af dieseldrevne- og eldrevne bomlifte. Uanset din arbejdsopgave så står vi klar til at hjælpe dig godt i mål med dit projekt og vi guider dig hele vejen af vores udlejningsspecialister.