TOILET- OG BADVOGNE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, så uanset om du har behov for at leje et mobilt badeværelse, et mobilt handicap badeværelse eller en toiletvogn med 2 seperate rum, så står vi altid klar.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

I Håndværker Butikken har vi mangeårig erfaring med udlejning og vi tilbyder et stort udvalg af mobilt bad og toilet i én simpel løsning. Vores udlejning af toilet- og badvogne er en perfekt løsning, når der er behov for et badeværelse på farten. Toilet- og badvognen anvendes ofte i forbindelse med renovering og byggeri.

Vognen er let at bruge da den kobles på et standard anhængertræk og den kan stilles op og klargøres på få minutter. Dette er meget brugervenligt, da det giver dig mulighed for at flytte vognen hurtigt og effektivt fra sted til sted uden noget besvær. Vores toilet- og badvogne er lavet af slidstærke og rengøringsvenlige materialer, som gør at du sparer tid på rengøring og vedligeholdelse.

Gennem vores mere end 16 års erfaring med udlejning står vores udlejningsspecialister klar til at hjælpe dig hvis du skulle have spørgsmål. Hvad enten du er interesseret i at leje et mobilt badeværelse, et mobilt handicap badeværelse eller en toiletvogn med 2 seperate rum, så står vi klar til at hjælpe. Ring allerede i dag og hør nærmere omkring vores forskellige mobile løsninger og sammen finder vi frem til den rette løsning til dine ønsker og behov.