FUGEMASSE, LIM OG KEMI

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en god og professionel betjening af vores kunder. Skal finishen være i orden, så finder du hos os et bredt sortiment indenfor fugemasse, lim og kemi. Vi har produkter der limer, tætner og dækker og vi er altid lagerførende indenfor de mange produkter til dine fuge-, lime- og montageopgaver. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00

I Håndværker Butikken lagerfører vi produkter fra landets største og bedste leverandører, indenfor området fugemasse, lim og kemi, har vi leverandører som bl.a. Soudal, Borup, Schönox, Casco og Dana Lim. Soudal er ekspert inden for kemiske byggematerialer som tætningsmidler, klæbemidler og polyurethanskum og er den største uafhængige europæiske producent på området.

Soudal fremstiller produkter til egne mærker og private labels, som dækker 6 hovedproduktgrupper: silikoner og andre fugemasser, polyurethanskum, klæbemidler, hybridpolymerer, tekniske aerosoler og kemiske byggematerialer. Soudal er et stærkt brand som gør at du er garanteret et produkt af høj kvalitet, der sikrer at dit byggeri bliver det bedste. Enhver håndværker kender til Soudal Fix All, Silirub og Soudaseal og i disse serier finder du mange varianter til at løse dine arbejdsopgaver.

Borup er landets førende inden for aftapning af husholdningskemi til det professionelle marked og sortimentet indeholder både flydende som pulveriserede rengørings- og plejemidler til hus og have samt til ud- og indvendig vedligeholdelse. Vores store sortiment af Borup-produkter gør, at uanset om du skal pletrense, imprægnere, afrense eller istandsætte, så finder du med garanti det Borup-produkt, der kan klare opgaven på bedste vis.

Vi er lagerførende inden for bl.a. fugemasse, smøremidler, lim, kemiske produkter, bagstop, fugepistoler, PU-skum, fliselim, lak og spraymaling. Hvis du har spørgsmål til vores mange kemiske byggematerialer, så står vi i Håndværker Butikken altid klar til at give dig råd og vejledning, så du bliver klar til dit næste projekt.