EL VÆRKTØJ BATTERI

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en hurtig og professionel betjening af vores kunder. Vi har et stort udvalg af el- og batteri værktøj, uanset om du har behov for kraftfulde slagboremaskiner, effektive støvsugere og alsidige slibemaskiner, så står vi altid klar til at hjælpe dig.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

I Håndværker Butikken har vi værktøjet i orden og vi råder over en af Jyllands største udstillinger af el- og batteri værktøj. Vi sælger højkvalitets el- og batteri værktøj til alle håndværksbrancher, hvad enten det er til tømrere, murere, elektrikere, industri osv. Hvis vi ikke lige har det du står og mangler, så skaffer vi det hurtigst muligt og leverer med det samme. Vi har i Håndværker Butikken forståelse og fornemmelse for håndværk og vores værktøj har derfor egenskaber som kvalitet og pålidelighed. Vi fører alle de kendte mærker indenfor el- og batteri værktøj som bl.a. Milwaukee, Hikoki, Festool, Dewalt, Makita og Nilfisk. Vores mål er at gøre arbejdet lettere for håndværkere, både på værkstedet og på byggepladsen.

Vi samarbejder tæt med vores leverandører og vi forstår vigtigheden i at kunne tilpasse produktegenskaberne til de konkrete krav der er indenfor byggebranchen. Vi kan med forståelsen for håndværket tilbyde kraftfulde, robuste, sikre og lette bordrundsave, stiksave, rundsave, dyksave, overfræsere, røreværker, el-høvle, boremaskiner, borehamre og alle slags slibemaskiner som f.eks. vinkelslibere, båndslibere, excenterslibere og rotationsslibere.

Vi har alt indenfor el- og batteri værktøj hvad enten du har behov for specialværktøj til et bestemt formål eller multimaskiner som kan tilpasses dit specifikke behov. Vi er specialister i professionelt værktøj og vi svarer gerne på dine spørgsmål, så du kommer helt i mål med dit næste projekt. Så kontakt os allerede i dag og så står vi klar med råd og vejledning om dit nye værktøj.