SØM, SKRUER OG BOLTE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. I Håndværker Butikken fører vi de stærkeste mærker indenfor søm, skruer og bolte til byggeriet og den professionelle håndværker. Vi har et meget omfattende udvalg af søm, skruer og bolte og vi kan derfor servicere de fleste behov. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00

I Håndværker Butikken har vi et velassorteret sortiment af både de mere gængse varer som mere specifikke produkter indenfor søm, skruer og bolte. Vi kan servicere de fleste behov og hvis vi ikke har produkterne hjemme, så skaffer vi dem hurtigst muligt. Hvis du har specielle ønsker og krav til produktet, så finder vi frem til den rette løsning for dig.

Vores store sortiment af søm, skruer og bolte indeholder bl.a. spunskruer, bræddebolte, franske skruer, vingeboreskruer, eternitskruer, gipsskruer, bolte, skiver, møtrikker, søm, justerskruer og specialskruer. Vores omfattende udvalg af søm, hører under kategorien håndsøm og dækker over produkter som beslagsøm, betonsøm, universal konstruktionssøm, papsøm og rund dykker.

Vi har et bredt sortiment af skruer til bl.a. gips, beton, træ, mursten, tagplader, nummerplader, diverse vægge eller andre byggematerialer til både udendørs og indendørs. Vores store udvalg af bolte indeholder bl.a. rustfri bolte, bolte i tommer, maskinbolte, sætskruer, bræddebolte og gevindstænger. Vi forhandler søm, skruer og bolte fra kendte leverandører som bl.a. ITW Byg, NKT Fasteners, Paslode, Arvid Nilsson og Expandet.

Vi står i Håndværker Butikken altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning omkring hvilke søm, skruer eller bolte der passer bedst til netop dit behov. Ring til os allerede i dag og så finder vi den bedste løsning til dig.