BEKLÆDNING

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en hurtig og professionel betjening af vores kunder. Uanset om du har behov for arbejdstøj af høj kvalitet, profilbeklædning med logo som vi selv trykker i butikken, funktionelle og smarte arbejdssko eller et større udvalg af sikkerhedsudstyr, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

I Håndværker Butikken har vi et fantastisk udvalg af solidt og praktisk arbejdstøj, som opfylder de mange krav der er til moderne arbejdstøj i dag. Vi forhandler alle kendte mærker som bl.a. Blåkläder, Snickers, Kansas, Vismo, Jalas, Lyngsøe Rainwear og vores 2.500 m² butiksareal kan tilbyde alt indenfor:

ARBEJDSTØJ
Indenfor arbejdstøj har vi bl.a. Arbejdsbukser, vinterjakker, værktøjsveste, sikkerhedstøj, regntøj, softshell jakker, termoundertøj og sweat og t-shirts.

PROFILBEKLÆDNING
Vi trykker selv logoer på tøjet og uanset om jeres firma har 1 – 1000 medarbejdere, så har vi i Håndværker Butikken den rette løsning til jer.

ARBEJDSSKO
Vi har et bredt udvalg af funktionelle og moderne arbejdssko, som alle har en meget høj produktkvalitet, hvilket er med til at øge din arbejdsglæde. Vores udvalg af arbejdssko består af sikkerhedssko, støvletter, sandaler, såler og træsko med/uden sikkerhed.

SIKKERHEDSUDSTYR
Vi har i Håndværker Butikken alt det nødvendige sikkerhedsudstyr, som gør at du kan beskytte dig selv når du går på arbejde. Vi har et stort udvalg af friskluftudstyr, faldsikring, handsker, briller, engangsdragter, hjelme og høreværn.

Til alt vores arbejdstøj stiller vi høje krav til funktionalitet, kvalitet og design. Du kan derfor gå arbejdsdagen i møde selvsikker og stilfuld, efter et besøg i vores store tøjafdeling. Vi står altid klar til at hjælpe dig så kontakt os gerne, for at høre hvordan vi kan klæde dig rigtig på, til enhver opgave.