VÆRKTØJ

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi er i Håndværker Butikken lagerførende med et kæmpe udvalg indenfor professionelt værktøj og vi servicerer alle håndværksbrancher med værktøj, hvad enten det er til tømrere, murere, elektrikere og industrien. Har vi ikke lige det du står og mangler, så skaffer vi det hurtigst muligt og leverer det direkte til dig.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00

I Håndværker Butikken har vi et stort udvalg af værktøj i høj kvalitet, både indenfor håndværktøj og skærende værktøj som bor og knive. Vores brede sortiment indeholder bl.a. hamre, save, tænger, skruetrækkere, bits, vaterpas, måleværktøj, brolæggerværktøj, murerværktøj og værktøjskasser.

I Håndværker Butikken ved vi hvor vigtigt det er med værktøj og maskiner, der ikke går i stykker efter kort tids brug. Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde dig kvalitetsværktøj, der ikke bliver ødelagt efter du har brugt det én dag. Trænger du til at få værktøjskassen opdateret med nyt værktøj af høj kvalitet?

Det vigtigste for dig som håndværker er at have værktøjet i orden, derfor er det en god idé at have dit værktøj og tilbehør opdateret. For at du kan være sikker på at du har alt til din værktøjskasse, så handler det om at have et godt overblik, så du ikke pludselig står og mangler et stykke værktøj. Hvis du står og mangler håndværktøj til værktøjskassen eller skærende værktøj som bor og knive, så har vi et bredt udvalg af produkter i høj kvalitet her i butikken. Når du køber et stykke værktøj hos Håndværker Butikken, så er du garanteret at du med værktøjet får kvalitet, holdbarhed, kraft og præcision.

Vi går i Håndværker Butikken ikke på kompromis med kvaliteten og vi kan derfor tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsværktøj fra anerkendte brands som Bahco, Bohle, Hultafors, Bato, Wera, Knipex, Svalk, Stanley m.fl. For at du kan udføre din arbejdsopgave ordentligt, er det vigtigt at du har det rette professionelle værktøj.

Vi har fokus på vigtige faktorer som kvalitet, holdbarhed og ergonomi, som er afgørende for om du kommer hjem med et professionelt og originalt værktøj.

Kom ind i butikken og så står vores specialister i værktøj klar, til at hjælpe dig med at finde det rette værktøj til din næste arbejdsopgave.