12.VINDUESLØFTERE

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders behov, med vores vinduesløftere kan du forbedre sikkerheden på arbejdspladsen og få hurtigere installationer af glas uden skader. Med vores vinduesløftere kan du montere alle typer af glas, hurtigt og effektivt. Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

I Håndværker Butikken har vi mere end 16 års erfaring med udlejning af vinduesløftere og vi udlejer vinduesløftere fra mærkerne VIAVAC, WINLET og SmartGroup. Vi tror på at vi kan forbedre effektivitet og minimer uheld ved tunge løft ved hjælp af nytænkning indenfor vakuumlifte. Vores maskiner har derfor den nyeste teknologi, hvilket er med til at give den højeste sikkerhed og produktivitet rundt på byggepladserne.

Kendetegnet ved vores alsidige vinduesløftere er, at de giver dig en imponerende løftehøjde, længere udvidelse og en højere kapacitet. Vores vakuum løftere er brugervenlige og giver dig en nem, hurtig og sikker montage af alle typer glas. Fordelene ved vores vinduesløftere er, at de fremskynder montagen som derved reducerer lønomkostningerne og samtidig giver det bedre arbejdsforhold, da medarbejderne undgår skader.

Vi har i Håndværker Butikken hele tiden fokus på at forbedre maskinerne, så vi kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder i bygge- og industribranchen. Har du brug for nærmere vejledning om specifikke maskiner eller ønsker du blot hjælp til at vælge den rette maskine til din arbejdsopgave, så er du altid velkommen til at kontakte os.