STIGER OG STILLADSER

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. I Håndværker Butikken samarbejder vi med branchens bedste leverandører af stiger og stilladser, hvilket gør at vi kan tilbyde den bedste og mest sikre løsning til dig.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00

Vi har i Håndværker Butikken et rigtig stort udvalg af stiger og stilladser til professionelle håndværkere og vi samarbejder med kendte leverandører som bl.a. Materielhuset, Scando og Wibe Ladders. Vores store sortiment indeholder bl.a. skydestiger, foldestilladser, wienerstiger, arbejdsbukke, multistiger, rullestilladser, murerbukke, rørstøtter, pudsebukke og byggepladshegn.

Vores stiger og stilladser findes i forskellige størrelser og materialer så du kan finde en, der passer lige til dit behov. Nogle opgaver kan klares med kun en stige, men i nogle arbejdssituationer kræver det at du har et stillads for at kunne løse opgaven. Hvis du fx skal male en facade, arbejde på et tag eller reparere murværk, så er et stillads ofte en bedre løsning. I Håndværker Butikken har vi mange forskellige typer af stiger og stilladser og fælles for dem alle er, at de har sikkerhed og kvalitet som førsteprioritet.

Vores Custers foldestillads gør arbejdet i højden sikkert og nemt for dig. Dette foldestillads er den ideelle løsning, hvor pladsen er trang. Den er let at opstille, den har en lav egenvægt og det er en fleksibel løsning.

Den professionelle teleskopstige er det perfekte arbejdsredskab, da det ikke er nødvendigt at trække stigen ud i fuld længde, hvilket gør at du kan bruge den i præcis den længde du ønsker. Den er også let at opbevare, anvende og komme rundt med, da stigen foldes nemt sammen med de to patenteret glidebremser. Teleskopstigen har 13 trin og den har en bred stabilisator. Teleskopstigen optager minimal plads og da den kun vejer 15 kg er den super anvendelig.

Vi har et bredt udvalg af forskellige professionelle arbejdsbukke som alle er super kraftige og som tåler hård belastning ved brug. De er meget stabile at stå på grundet den kraftige opbygning i aluminium.

Ved brug af stiger og stilladser er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i brugen af redskaberne, da det ellers nemt kan blive farligt at arbejde i højden. Ved opstart af et projekt kommer vi gerne forbi og finder den bedste løsning sammen med dig på arbejdspladsen. Har du spørgsmål så ring til os i dag, så står vores specialister i stiger og stilladser klar til at give dig råd og vejledning i forhold til dit præcise behov.