RENGØRINGSMASKINER

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en god og professionel betjening af vores kunder. Vi har et stort udvalg af kompakte ride-on gulvvaskere, der har egenskaber som super lavt støjniveau, ergonomisk og et kompakt design, der gør det muligt at rengøre næsten overalt.
Vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00

Viser alle 11 resultater

Viser alle 11 resultater

Vi forhandler i Håndværker Butikken moderne rengøringsmaskiner fra Nilfisk, den nye generation af ride-on gulvvaskere indeholder alt hvad der kræves til moderne professionel rengøring og meget mere. En verden hvor effektivitet er af største betydning, hvor ergonomiske og miljømæssige overvejelser er afgørende, og hvor evnen til at opfylde de mest krævende kunders forventninger er altafgørende. Der er til disse gulvvaskere lagt et stort fokus på miljøet med minimal forbrug af vand og kemi, samtidig med at kravene til ergonomi, effektivitet og pålidelighed overholdes. En miljørigtig gulvvasker fra Nilfisk, vil være det rette valg for dig, hvis du samtidig ønsker en pålidelig, robust og simpel gulvvasker, så har du gjort en god investering.

Disse maskiner er driftssikre, de har en fremragende kraftoverførsel, et lydniveau som er lavt nok til at gøre rent i dagtimerne i de mest støjfølsomme områder, og utrolig effektiv vaske- og tørreevne. Vores maskiner fra Nilfisk fungerer optimalt, når de passes med regelmæssige service- og vedligeholdelsesbesøg.

Vi ønsker i Håndværker Butikken kun at tilbyde de allerbedste produkter til vores kunder og vores sortiment af Nilfisk gulvvaskemaskiner opfylder derfor ethvert behov. Vores Nilfisk gulvvaskemaskiner er af høj kvalitet og de har også en utrolig brugervenlig betjening.

Vores brede sortiment dækker over gulvvaskere i forskellige udgaver og størrelser, som passer til lige dit behov hvad enten det er til de store og krævende opgaver eller de mindre og lettere opgaver.

Vi står i Håndværker Butikken altid klar hvis du har spørgsmål til valg af den rette rengøringsmaskine, så tag gerne kontakt til os allerede i dag. Vores specialister i rengøringsmaskiner står klar med råd og vejledning, så du finder den rette rengøringsmaskine til dit behov.