BYGNINGSBESLAG

Hos Håndværker Butikken på Nakskovvej 2 i Herning, gør vi alt for at yde en hurtig og professionel betjening af vores kunder. I Håndværker Butikken ved vi hvor vigtig et godt bygningsbeslag er og vi kan tilbyde dig et stort udvalg af bygningsbeslag. Hvis du har specielle ønsker indenfor bygningsbeslag så udvikler og producerer vi det gerne for dig. Vi står altid klar til at hjælpe og vi guider dig hele vejen – Ring nu på telefon: 96 26 55 00.

Her i Håndværker Butikken finder du et stort udvalg af stærke bygningsbeslag, der giver dit byggeprojekt en stabil og holdbar konstruktion. Vi fører i Håndværker Butikken alle de kendte mærker indenfor bygningsbeslag til både håndværkeren og industrien. Vores udvalg er stort – Vi har alt indenfor bl.a. gerberbeslag, toplægtebeslag, topplankebeslag, vinkelbeslag og meget mere. Du finder hos Håndværker Butikken bygningsbeslag i rigtig mange udformninger, hvilket gør at du kan forvente at få alt det du skal bruge til dit næste byggeprojekt.

I vores store sortiment finder du både bygningsbeslag til de større og de mindre byggeprojekter. Med de rigtige beslag bliver resultatet bedre og konstruktioner i træ som skure og hegn bygges lettere og mere holdbart med det helt rigtige beslag. Ved at bruge bygningsbeslag når du arbejder med træ, så bliver arbejdet meget lettere for dig og du sikrer at alle samlinger holdes tætte og sikre. Vores galvaniserede og varmforzinkede beslag er af høj kvalitet og styrke, hvilket gør at de har en lang holdbarhed. Klik ind på vores udvalg af bygningsbeslag og læs mere om deres egenskaber og bliv klogere på hvilken som passer til lige dit byggeprojekt.

Vi fremstiller gerne det helt rette beslag for dig og vi garanterer for en god service. Vores kompetente sælgere står klar til at give råd og vejledning, så du kommer sikkert igennem købet. Vi er leveringsdygtige i et bredt sortiment af beslagprodukter af høj kvalitet til håndværkere og industrien. Vores mere end 16 års erfaring med salg af produkter til håndværkere og industrien, gør at du trygt kan handle med os.