ATTIX 751-61 LIQUID VAC

FORESPØRG/KONTAKT

Specifikationer

Dimensioner, L x B x H 605 x 580 x 970 mm
Hovedfilter, type Wet filter sieve
Elkabel, længde 7.5 m
Luftmængde  3600 l/min
Vægt 33 kg

Downloads

Datablad Brochure Kontakt os
Kategori:

Beskrivelse

ATTIX 751-61 LIQUID VAC

Stor kapacitet med automatisk tømningspumpe til krævende vådsugningsopgaver

ATTIX 7 Liquid Vac og Fire Brigade Vac er specielt designet til krævende vådsugningsopgaver eksempelvis oprydning efter oversvømmelser og ildebrande. De er bygget til brugere, som har behov for høj sugestyrke, robust konstruktion kombineret med høj mobilitet.

ATTIX 7 LIQUID VAC er designet med en 70-liters beholder og automatisk tømningspumpe, som giver dig mulighed for at arbejde i meget lang tid uden at tømme beholderen. Når det bliver nødvendigt at tømme den aftagelige beholder, gør den tipbare funktion, arbejdet yderst bekvemt og tidsbesparende.

Den indbyggede pumpe er i stand til at opsuge væsker med 200 l/min. og udleder dem med 300 l/min. Med en afløbsslange tilsluttet GEKA eller Storz C koblingen kan væskerne udledes i op til 50 meters afstand fra opsamlingsstedet eller i en højde af max. 9 meter. Det lave støjniveau gør dig i stand til at arbejde, når andre er i nærheden, uden at forstyrre dem.

Den særlige FIRE BRIGADE model er optimeret til opbevaring i brandbiler og bliver leveret med fejlstrømsrelæ og IP68 stik.
ATTIX 7 LIQUID VAC er et perfekt match til de krævende vådsugningsopgaver.

  • Indbygget pumpe med automatisk tømningsfunktion
  • Dobbelt rustfrit stålfilter
  • Rustfri tipbar stålbeholder i høj kvalitet
  • Antistatisk system og Softstart
  • MultiFit tilbehørssystem giver optimal fleksibilitet