COLLOMIX AQIX DOSERINGSAPPARAT

FORESPØRG/KONTAKT

COLLOMIX AQIX DOSERINGSAPPARAT TIL 3/4″-KOBLING

AQiX måler vand med et tryk på en knap.

Collomix AQiX er et præcist doseringsapparat til professionel blanding på byggepladsen. Tilslut den blot til en slange, indtast den ønskede mængde vand via displayet, hæng den på spanden og tryk på play. Når den er færdig, slukker AQiX automatisk. Det er er slut med at slæbe spande eller måle vand i hånden. Det bærbare design passer lige i din hule hånd. Den drives af 2 AA-batterier, så den kan tages med overalt. Det har aldrig været hurtigere, nemmere og mere præcist at blande den rette konsistens af f.eks. mørtel, spartelmasse eller fliseklæb.

Når du bruger AQiX får du altid den mængde vand, som er udspecificeret af materialeproducenten, hvilket sikrer en ensartet kvalitet i dine blandinger. Især med moderne byggematerialer/tørblandinger som f.eks. tyndtflydende mørtel, flydespartel og fliseklæb er nøjagtig dosering af vand afgørende. Ved at bruge AQiX opnår du en ensartet, høj materialekvalitet ved hver blanding. Du kvalitetssikrer dit arbejde, forhindrer mulige konstruktionsfejl og reducerer desuden vandomkostningerne. Med AQiX kan du måle vand 50 % hurtigere og den er designet til at gøre arbejdet for dig for at spare dig tid.

Med AQiX vil alle på arbejdspladsen altid måle den samme mængde vand. Med moderne byggematerialer er præcis vanddosering vigtig for at bevare produktets integritet. Tilslut den blot til et standard ¾” stik eller ½” haveslangestik. Den er kompatibel med alle almindelige blandere.

Varenr.: 2106719

Kategori:

Beskrivelse

Specifikationer

Produkt AQIX
Dosering mængde 1 – 99 L
Strømningshastighed 10 – 25 l/min
Batteritype 2 x AA
Forbindelse 3/4″
Max. tryk 2-6 bar
Flow-rate 38,3 L/min v. 6 bar
Dosering 0,3-99L i 0,1L intervaller
IP Klasse 64
Vægt 688 g

Downloads

Datablad Brugervejledning Kontakt os