LEDLENSER FORLYGTE H8R

FORESPØRG/KONTAKT

LEDLENSER FORLYGTE H8R

Med denne pandelampe har du altid hænderne fri til dit projekt, din hobby eller bare for en sikkerheds skyld. Fordi H8R tilpasser sig perfekt til dit hoved takket være det ergonomiske design og er nem at håndtere. På den måde har du altid det bedste udsyn og endnu bedre: Den røde baglygte sørger for, at du bliver set af alle andre. Og endnu et højdepunkt: Du kan blot oplade det overalt i verden via USB.

Ledlenser H8R er en ideel pandelampe til løb, cykel og spadsereture om aftenen med en lille rød LED diode bag på batteriboksen for øget synlighed. (Dog ikke decideret rød baglygte!)
Lygtehovedet kan vippes indenfor en vinkel af 90 grader.

Ergonomisk pasform sørger for, at du næsten ikke mærker at du bærer pandelampen. Lysreguleringsfunktionen er brugervenlig og suppleret Ledlenser H8R med flere lysindstillinger. Desuden har Ledlenser H8R ikke kun fået kraftigere lys, men har ligeledes fået længere brændetid.

På den kraftigste lysstyrke opnår Ledlenser H8R imponerende 600 Lumen, der giver en rækkevidde på op til 150 meter. Selve spredningen af lyskeglen tilpasses nemt med den glidende fokusering.

Varenr.: 500853

Kategori:

Beskrivelse

Specifikationer

Maks. lysstrøm 600 Lumen
Runtime 120 timer
Lyskilde rækkevidde 150 M
Opladningstid 360 min
Genopladelig Ja

Downloads

Datablad Brochure Kontakt os