SC6500 1100C

FORESPØRG/KONTAKT

Specifikationer

Dimensioner, L x B x H 1870 x 1210 x 1480 mm
Spænding 36 V
Max. hastighed 9 km/t
Børstemotor, hastighed 630 RPM
Rent-/snavsevandstank 265/265 l

Downloads

Datablad Brochure Kontakt os

Beskrivelse

SC6500 1100C

PÅLIDELIG OG EFFEKTIV TIL RENGØRING AF STORE AREALER

SC6500 er uovertruffen til effektiv rengøring af store arealer. Maskinen har et kraftfuldt børstetryk, det unikke Ecoflex™ system samt god suge- og tørreevne, hvilket gør gulvvaskeren til den bedste i sin klasse. Den hurtige, effektive og driftssikre gulvvasker klarer alle krævende rengøringsopgaver inden for industri og handel, lagerhaller, parkeringsanlæg m.m.

SC6500 fås i fire forskellige varianter – i to vaskebredder med henholdsvis cylinder eller disk børstedæk – så den opfylder ethvert rengøringsbehov. Produktiviteten er høj takket være den stærke AC køremotor, med en arbejdshastighed på helt op til 9 km/t. En anden vigtig detalje er støjniveauet, på kun 70 dB(A), så gulvvaskeren kan benyttes i støjfølsomme områder. Maskinen er stort set vedligeholdelsesfri, med en gearkasse af høj kvalitet og en helt ny motor, der reducerer de samlede ejeromkostninger. Desuden sparer det miljøvenlige Nilfisk Ecoflex™-doseringssystem vand og rengøringsmiddel.

  • Opfylder ethvert behov: 4 varianter, 2 vaskebredder. 1,0 og 1,3 meter, med cylindrisk eller disc børstedæk
  • Bygget til hårde opgaver: 265-liters tanke og arbejder op til 5 timer på fuldt opladet batteri
  • Effektiv: Støjsvag AC motor med bedre trækkraft og en arbejdshastighed på 9 km/t
  • Brugervenlig: Alt startes med én tast og farvede betjeningspunkter
  • Miljøvenlig rengøring med Ecoflex™ doseringssystem: Fuld kontrol med forbrug af vand og rengøringsmiddel blot ved tryk på én tast
  • God ergonomi: Let at dreje