SC8000 1300 D

FORESPØRG/KONTAKT

Specifikationer

Dimensioner, L x B x H 2540 x 1420 x 1470 mm
Vakuum 10.3 kPa
Max. hastighed 13 km/t
Luftmængde 170 l/sek.
Fejebredde 1570 mm

Downloads

Datablad Brochure Kontakt os

Beskrivelse

SC8000 1300 D

PRODUKTIV OG KRAFTFULD RENGØRING

SC8000 er definitionen på innovativt og optimeret design. Disse manøvredygtige frontstyrede maskiner har det bredeste cylinder børstedæk i sin klasse, og kan både vådfeje og vaske gulvet på den mest ressource-besparende måde.

Produktiv og effektiv gulvvask og opfejning i et enkelt pas. Kraft og pålidelighed er hævet til et nyt niveau, takket være introduktionen af den kraftfulde Kubota 1.6L LP motor.
De grønne aspekter af rengøring, herunder begrænset anvendelse af vand og rengøringsmiddel, kan styres til perfektion ved hjælp af Nilfisk Ecoflex™ systemet, så maskinen kan tilpasses enhver opgave undervejs.

Den høje effektivitet og produktivitet gør denne maskine velegnet til rengøringsselskaber, produktionsvirksomheder, lagerbygninger, parkeringshuse, distributionscentre, busterminaler, fly hangarer, og offentlige områder.

To forskellige rengøringssystemer med alle de motor versioner man kan ønske sig, giver dig mulighed for at tilpasse SC8000 til lige præcis dit rengøringsbehov. En rengøringsbredde på helt op til 157 cm er muligt med disse maskiner. Dette kombineret med en kompakt 380 liters tank, giver mulighed for at rengøre op til 13900 m² i timen.

Nu er kraftfuld vask og fejning blevet grønnere.

  • One-Touch™ kontrolpanel, forhjulsstyret og ClearView™ udsyn
  • 380-liters rent- og snavsevandstanke samt 42-liters affaldsbeholder
  • MaxAccess™: Fuld adgang til hele maskinen letter serviceringen
  • DustGuard™ og Ecoflex™ sikrer maksimal effektivitet og produktivitet
  • NoTool™ sugelæber, sideskørter og børster sikrer nem udskiftning og justering